beats by dre cheap

.,...........

Ukrao sam Jesen.... sakrio je u džep od košulje. Ćutim, krijem to od svih. Neće ona meni mjenjati Ljeto. Vi koji volite boju zlata, džaba ćete kucati na moja vrata... žalim, moraćete se pomiriti s tim. Dovoljno je to što sam sam, što sam siv, još da bude Jesen, bio bi to loš crno-bijeli film. Odavno izgubih boje, postah daltonista, ništa mi ne znači lažni sjaj, potonuću nakaradan..Baj, baj...

Uhvatiću i Zimu. Neće ona biti protivteža mojoj duši. Sve da bude bijelo osim prošlosti moje. I Vi što volite Snješka praviti, skijati se, ne tražite me, ja ću gurati svoje. Zabranjene biće i bijele boje. Staviću Zimu u staklenu bocu i zapečatiti voskom, možete raditi šta hoćete, ja ću po svom.

Neću dirati Proljeće. Proljeće može da dođe i ode kad hoće, da donese nebo puno ptica, dotrči onako, iz vica. Mislim da ima neki sjaj i proljetni Maj, ali nema veze. Sve što vrijedi se rodi u Proljeće (Zato sam ja u Jesen..), sve što znači nešto začne se u Proljeće. Šta će onda Jesen i Zima? Skrio sam Jesen, a uhvatiću i Zimu, neću zbog tog u Raj, ma nema veze... Baj, baj..

San o jednoj ženi
http://ladacki.blogger.ba
26/01/2017 15:03